«Гойра світле»

(масова частка сухих речовин у початковому суслі – 11,0 %,
масова частка спирту – не менше 4,8%)

Живе нефільтроване світле пиво, зварене з  пивоварного ячмінного солоду «Best Pilsen Malt», має чистий солодовий смак з вираженою швидкоплинною гіркотою, якої надає йому натуральна шишка ароматного хмелю. У такого пива практично відсутній післясмак солоду.

«Гойра світле» характеризується прозорістю та золотистим кольором, які є показниками тонкого ніжного смаку. Пиво має ледь вловимий легкий аромат та стійку піну, яка осідає на склянці ніжним мереживом.

Пивоварний ячмінний солод (пророщене зерно ячменю) подрібнюється, засипається в підготовлену воду і підігрівається (перетворюємо крохмаль на цукор), після чого фільтрується. Фільтроване сусло доводиться до кипіння і додається хміль. В охмелене сусло додаються пивні дріжджі і воно бродить та через 21 день набуває характерного для цього сорту смаку та аромату.

«Гойра преміум»

(масова частка сухих речовин у початковому суслі – 12,0 %,
масова частка спирту – не менше 5,6%)

Живе нефільтроване преміум пиво зварене з двох видів пивоварного ячмінного солоду «Best Pilsen Malt» та « Munich  Malt  Light», купаж яких надає насиченого бурштинового кольору та чистого м’якого солодового смаку, суміш хмелів створює тонку ароматну м’яку хмелеву гіркоту. Пиво з густою, щільною піною, яка ще більше відкриває повноту смаку, довго зберігаючи свіжість напою. Класичний сорт пива, створений за авторською рецептурою, відкриє для Вас таємницю солоду та магію хмелю.

Пивоварний ячмінний солод  (пророщене зерно ячменю) подрібнюється, засипається в підготовлену воду і підігрівається (перетворюємо крохмаль на цукор), після чого фільтрується. Фільтроване сусло доводиться до кипіння і задається хміль, в охмелене сусло додаються пивні дріжджі і воно бродить  24 дні – саме стільки дозріває пиво «Гойра преміум».

«Гойра пшеничне»

(масова частка сухих речовин у початковому суслі – 13,0%,
масова частка спирту – не менше 5,5%)

Живе нефільтроване пшеничне пиво зварене з пивоварного пшеничного солоду «Wheat Malt Dark», ароматного ячмінного солоду «Aromatiс Malt» та світло-карамельного солоду «Caramel Malt Light». Пиво має м´який, витончений смак солодового напою з тонким пшеничним ароматом та приємною гіркотою хмелю в поєднанні з ледь вловимими легкими фруктовими нотками. Піна та колір пива нагадують густі хмаринки над полем стиглої пшениці. Саме пшениця додає пиву специфічну кислинку та солодкуватий присмак,  який створює незабутнє враження від випитого пінистого напою. Гойра пшеничне – не тільки найкращий літній напій, який відмінно втамовує спрагу, але і взимку випити келих такого пива доволі приємно.

Пивоварний ячмінний солод (пророщене зерно ячменю) подрібнюється, засипається в підготовлену воду і підігрівається (перетворюємо крохмаль на цукор), після чого фільтрується. Фільтроване сусло доводиться до кипіння і задається хміль, в охмелене сусло додаються пивні пшеничні дріжджі верхнього бродіння. Термін дозрівання пшеничного пива – 23 дні.

«Гойра Темне»

(масова частка сухих речовин у початковому суслі – 14,0%,
масова частка спирту – не менше 6,0 %)

Живе нефільтроване темне пиво, зварене з трьох видів пивоварного ячмінного солоду «Best Pilsen Malt», «Caramel Malt Dark» та «Вlack Malt», має м’який карамельний смак з приємною  гіркотою хмелю.  Цей сорт пива вирізняється темно-коричневим кольором, вираженим солодовим присмаком з ледь відчутною ноткою хмелю та винним присмаком. І якщо світлим пивом Ви вгамуєте тільки спрагу, то темним цілком можете втамувати голод.

Пивоварний ячмінний солод (пророщене зерно ячменю) подрібнюється, засипається в підготовлену воду і підігрівається (перетворюємо крохмаль на цукор), після чого фільтрується. Фільтроване сусло доводиться до кипіння і додається хміль. В охмелене сусло додаються пивні дріжджі та починається процес бродіння. Для темного пива час виброджування становить 30 днів.

«Бартка» Червоне

(масова частка сухих речовин у початковому суслі – 15,0%,
масова частка спирту – не менше 6,5 %)

Живе нефільтроване, червоне міцне пиво зварене з трьох видів пивоварного ячмінного солоду, купаж яких надає йому насиченого кольору спілої вишні. М’який карамельно-фруктовий смак для витонченості доповнюється незначною кількістю пряних фенолів. Незначна кислотність поряд з невеликим «черрі-подібним» характером створює кисло-солодкий профіль. Аромат хмелю ледь вловимий, хоча пиво і має помірну гіркоту. Вдало скомпонований букет смакових якостей пінистого пива не залишить байдужим навіть найприскіпливішого гурмана.

Підготовлений пивоварний ячмінний солод (пророщені зерна ячменю), до купажу якого входить світлий солод, темно – карамельний та світло-карамельний, подрібнюється, засипається в підготовлену воду та підігрівається, після чого фільтрується і доводиться до кипіння. Нарешті додаємо хміль, що надасть пиву аромат і виражену гіркоту. На відміну від світлих сортів, процес бродіння «Бартки» триває понад 30 днів. Вважається, що чим довше витримується «Бартка», тим насиченіший смак вона отримує.

І, нарешті, ось він – момент наповнення келиха пінистим прохолодним напоєм. Пам’ятайте, корисно вживати лише живе – нефільтроване та непастеризоване пиво, адже саме воно вважається справжнім живим пивом, оскільки живі пивні дріжджі містять багатий комплекс вітамінів, що підвищують імунну систему організму та покращують самопочуття.

Знайти нас

Вижницьке представництвоГоловний офісКельменецьке представництво
Вижницьке представництво  
м. Вижниця, вул. Українська, 87
Головний офіс ТОВ «РОМА» 
58007, м. Чернівці, вул..Коломийська, 2-ж
тел./факс (0372) 509-509 
e-mail: tovroma@ukr.net
Кельменецьке представництво 
смт. Кельменці, вул. Я. Мудрого, 3
Кременецьке представництвоТернопільське представництво ТОВ «РОМА» Чортківське представництво
Кременецьке представництво
м. Кременець, вул.С.Петлюри, 10
Представництво ТОВ «РОМА»
47728, Тернопільська обл., Тернопільський р-н,
с. Острів, вул. Промислова, 3-б
тел./факс (0352) 29-11-41
Чортківське представництво 
м.Чортків, вул.Залізнична, 8